farklı bir dünya
20 Mayıs 2012 Pazar
PORTAKAL YUVASINDA AVAKADOLU ENGİNAR KALBİ
Bir yemek önce göze hitap etmeli.Bu kolay tarifteki en büyük özellik de, salatamızın bir portakalın içinde sunulması
hazırlama süresi :
15 dk
pişme süresi :
25
dk
4
kişilik
Malzeme
200 Gr.
Konserve Enginar Kalbi
1 Demet
Fesleyen
1 Demet
Dereotu
1 Adet
Avokado
2 Adet
Havuç
3/4 Adet
Bezelye
1 Adet
Portakal
1 Adet
Patates
3 Çorba Kaşığı
Mayonez
Yapılışı:
Patatesi ve havuçları küp küp doğrayalım, bezelyelerle birlikte haşlayalım. Süzüp soğumalarını bekleyelim. Fesleğeni ve dereotunu incecik doğrayarak karışıma ekleyelim. Avokadoları da küp şeklinde doğrayıp ilave edelim. Son olarak mayonezi katıp karıştıralım. Portakalı yıldız şeklinde keselim. Mayonezli karışımımızı ortasına dolduralım. Konserve enginar kalbinin suyunu süzelim. Portakal yuvasının yanına yerleştirip servis edelim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder