20 Mayıs 2012 Pazar

PORTAKAL YUVASINDA AVAKADOLU ENGİNAR KALBİ

Bir yemek önce göze hitap etmeli.Bu kolay tarifteki en büyük özellik de, salatamızın bir portakalın içinde sunulması
  • hazırlama süresi :
  • pişme süresi : dk
  • 4 kişilik
  •  Malzeme
  •  
  • Yapılışı:
    Patatesi ve havuçları küp küp doğrayalım, bezelyelerle birlikte haşlayalım. Süzüp soğumalarını bekleyelim. Fesleğeni ve dereotunu incecik doğrayarak karışıma ekleyelim. Avokadoları da küp şeklinde doğrayıp ilave edelim. Son olarak mayonezi katıp karıştıralım. Portakalı yıldız şeklinde keselim. Mayonezli karışımımızı ortasına dolduralım. Konserve enginar kalbinin suyunu süzelim. Portakal yuvasının yanına yerleştirip servis edelim.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder